S.C.Tehno-Dinamic S.R.L a fost înființată în anul 1995 având ca obiect principal de activitate comerțul cu piese de schimb și accesorii auto. Momentan Tehno-Dinamic își desfășoară activitatea în patru puncte de lucru având un număr de aproximativ 50 de angajați.

Procesul de reparație sau întreținere al fiecărui autoturism este supravegheat cu atenție, operațiunile fiind executate în conformitate cu indicațiile din manualele de reparații ale producătorilor. Acordăm o mare atenție controalelor interfazice și celui final al operațiilor executate, astfel încât să avem certitudinea remedierii tuturor defecțiunilor și să asigurăm siguranța în exploatarea ulterioară a autoturismelor.

În cadrul serviciului funcționează o stație de Inspecție Tehnica Periodică agreata de RAR. În cadrul acesteia se efectuează toate verificările necesare pentru obținerea autorizației ITP pentru autovehicule din categoria II.
Lipsa ITP se sancționează cu: reținerea certificatului de înmatriculare, verificarea autovehiculului în vederea redobândirii acestuia efectuându-se numai la R.A.R, puncte penalizare și puncte amenda!!!