Aceeași calitate, o nouă locație!

Servicii

Service auto rapid

Dotari moderne si mecanici auto cu experienta in domeniu.

Piese auto

Magazin auto de piese si accesorii pentru masina dumneavoastra

Schimb anvelope

Siguranta ta si a familiei tale pe primul loc.

Despre noi

S.C. Tehno-Dinamic S.R.L a fost înființată în anul 1995 având ca obiect principal de activitate comerțul cu piese de schimb si accesorii auto. În anul 2004 a devenit dealer autorizat al importatorului Porsche Romania pentru marca Seat deschizând astfel punctul de lucru situat pe E85 in localitatea Cumpărătura. În anul 2010,datorită performanțelor obținute în activitatea de service, Tehno-Dinamic devine și service autorizat pentru marca Skoda. Momentan Tehno-Dinamic își desfășoară activitatea în patru puncte de lucru având un număr de aproximativ 50 de angajați. Începând cu luna septembrie 2019 Tehno Dinamic a devenit dealer autorizat Mitsubishi Motors fiind astfel singurul service din Suceava care poate efectua servicii de garanție, postgaranție și revizii pentru marca Mitsubishi.

Mecanica auto

Executăm servicii de mecanică auto la cele mai înalte standarde și pentru o gamă largă de mărci auto.

Service rapid

Punem la dispoziția clienților noștri metode moderne, eficiente și rapide de diagnostic si depanare auto.

Diagnoza auto

Serviciul constă în verificarea computerizata a autovehiculului. Diagnosticarea se face folosind sisteme computerizate si interfețe specifice fiecărui tip de mașină.

Schimb anvelope

Siguranța ta și a familiei tale este pe primul loc. Vino sa-ti schimbam anvelopele la timp; numai un service roti autorizat poate efectua un schimb anvelope care sa-ți ofere plăcerea unui drum sigur pe patru roți.

Galerie foto

Ofertă luna Iulie 2021

Ofertă valabilă doar pentru piesele/produsele achiziționate din magazinele Tehno-Dinamic

05.07.2021-.16.07. 2021

Manopera inlocuire kit distributie + pompa de apa – 350 lei (cu unele exceptii) tva inclus;

19.07.2021-30.07.2021

Manopera inlocuire amortizoare fata/spate-50%reducere din pretul de lista.

                                       
Manopera 100 lei inclusiv tva pentru inlocuire ulei motor, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil si resetare interval service.


 Manopera 50 lei inclusiv tva pentru inlocuire ulei motor si filtru ulei + verificare tren rulare (nu include resetare interval service)